15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

L’Alqueria de la Comtessa gaudeix de les atraccions d’Aquopolis

– L’Alqueria de la Comtessa organitza una eixida a Aquopolis amb 100 persones

Aquesta setmana, concretament el dimarts 9 d’agost, l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa va organitzar una eixida a Aquopolis perquè residents i gent de pobles veïns pogueren passar tots junts un dia al parc aquàtic de Cullera.

Per apuntar-se calia anar a l’Ajuntament del 14 al 29 de juliol en horari d’atenció i pagar una entrada general de 20 € o de 15 € si es volia inscriure a un xiquet de menys d’1,40 m o una persona major de 65 anys. A més, els menors de 9 anys havien d’anar acompanyats a l’eixida. Així doncs, 100 persones es van apuntar a aquesta excursió amb companyia de gent de l’Ajuntament que s’encarregava de que tot anara bé.

Per anar i tornar, des del consistori es van llogar quatre autobusos, dos per anar que eixien a les 10.00 h des del carrer escoles i dos per tornar que aplegaven al poble a les 20.00 h al mateix carrer.

“Sempre resulta una experiència beneficiosa ajuntar a la gent i fer comboi per fer alguna activitat. Amb aquesta calor que patim aquests dies tots desitjaven poder passar un dia amb amics i família en algun lloc refrescant. Aquesta eixida forma part d’una sèrie d’activitats programades que hem organitzat durant aquest estiu” afirma la regidoria de cultura de l’Ajuntament del municipi.

Articles relacionats