19.9 C
Gandia
Dissabte, 25 març, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA COMPTA AMB UNA NOVA PLACETA

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha creat una nova placeta amb l’ajuda de la subvenció de la Diputació de València en el Pla d’Inversions per a l’any 2020-2021. Aquest projecte ha permés una sèrie de millores per a millorar infraestructures, modernitzar la localitat i millorar la seguretat. 

Cada ajuntament de menys de 50.000 habitants va disposar de més recursos econòmics per millorar el seu municipi, i van ser els alcaldes i alcaldesses, juntament amb les corporacions locals, els que van decidir quines eren les necessitats dels seus pobles i, per tant, a quines obres o actuacions destinen els diners.

Les actuacions que s’han realitzat en aquesta nova placeta, al carrer Màrtirs, són alçar la vorera i vorades existents; picar l’asfalt existent; pavimentar la plaça; col·locar la nova vorera; instal·lar embornals i dos fanals; col·locar testos; instal·lar un hidratant d’incendis; i col·locar fita guarda de voreres, bancs de fusta i papereres.

El projecte l’ha dut a terme Construcciones Noecar S.L. i l’import final de l’obra ha estat de 29.645 euros.

“L’objectiu de la nova placeta és tindre un espai accessible i millorar la infraestructura de l’Alqueria de la Comtessa, en definitiva, un nou punt de reunió per als veïns i visitants del poble del qual podran gaudir. A més, amb l’hidratant d’incendis augmentem la seguretat del municipi” ha al·legat l’alcalde del municipi, Voro Femenia.

Articles relacionats