24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’Alqueria de la Comtessa compta amb un nou vehicle per a la Policia Local

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha adquirit un vehicle nou per al cos de la Policia Local del municipi. Es tracta d’un automòbil tipus 4×4 de color blanc de gasoil (dièsel) model Dacia Duster de 5 places i 5 portes. Per les característiques especials d’aquest tipus de vehicles, se li ha dotat un equipament de senyalització prioritària tant acústica com lumínica amb un pont de llums LED, amplificador de sirena de 100 w digital i kit de megafonia amb comandament remot. A més, porta un extintor de 6 kg de suport, dues llanternes recarregables LED amb més de 6 hores de durada en mode intermitència i un desfibril·lador, per tant, és un vehicle cardioprotegit.

El cotxe està retolat i serigrafiat amb els logotips corresponents al cos de policia local de l’Alqueria de la Comtessa, amb l’escut municipal del poble, el telèfon d’Emergències 112 i també el propi de la Policia de l’Alqueria de la Comtessa. A més a més, porta el distintiu de vehicle cardioprotegit que indica que està dotat amb un desfibril·lador.

El nou vehicle s’ha adjudicat a l’empresa Talleres Ginestar per un import total de 28.895 € iva inclòs, dels quals la Diputació de València, a través del Pla d’Inversions 2020-2021, n’ha aportat 24.986 i l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha aportat 3.911,68 €.

L’alcalde, Voro Femenia, ha explicat que aquesta inversió era necessària, ja que l’anterior vehicle ja no es trobava en òptimes condicions pel seu ús diari: “és important que el nostre poble i la nostra policia local tinguen un cotxe amb bones condicions, ja que la seguretat és prioritària per a donar un bon servei”.

Articles relacionats