15 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

L’Alqueria de la Comtessa celebra la setena Fira Gastronòmica

L’Alqueria de la Comtessa celebra aquesta setmana la setena edició de la Fira Gastronòmica, que tindrà lloc el 7 i el 9 d’octubre. Com cada any, es tracta d’un esdeveniment amb diverses activitats on la gastronomia, la música, els jocs i la festa són els protagonistes.

D’una banda, el 7 d’octubre tindrem la nit de les tapes a partir de les 21:00 h al pàrquing del camp de futbol. Aquest ‘tapeo’ està organitzat per les associacions del municipi (Ass. Crist; Ass. Sant Lluís; Ass. Divina Aurora; Ass. Musical; AssADALCOMAssCamallaes; i CE Conde).

Per anar a aquest esdeveniment cal comprar un tiquet de 6 euros amb el que entren 3 tapes i 2 begudes. A més, a les 23:00 h hi haurà un concert del grup rock and roll Stropejats.

D’altra banda, el 9 d’octubre hi haurà una cercavila que recorrerà el poble amb la banda de música del municipi. Després s’ha organitzat un dinar amb paelles, els interessats en participar han de pagar 2 euros amb els quals entren els ingredients que s’hauran de recollir a les 12:00 h al camp de futbol. I a més, la festa continua amb més música amb el dj. elegant i jocs per a xiquets i xiquetes.

Les persones que vulguen assistir tenen fins al 6 d’octubre per apuntar-se. Per a les tapes cal comprar el tiquet a les associacions i per a les paelles cal anar a l’Ajuntament en horari d’atenció (de 10:30 h a 14:00 h).

La regidora de cultura afirma que “aquesta fira celebra els dies tradicionals de la Comunitat Valenciana amb menjar, música i bona companyia. Aquest és un esdeveniment per a tots els públics que teníem moltes ganes de celebrar”.

Articles relacionats