24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

L’Alqueria de la Comtessa celebra la setena Fira Gastronòmica

L’Alqueria de la Comtessa celebra aquesta setmana la setena edició de la Fira Gastronòmica, que tindrà lloc el 7 i el 9 d’octubre. Com cada any, es tracta d’un esdeveniment amb diverses activitats on la gastronomia, la música, els jocs i la festa són els protagonistes.

D’una banda, el 7 d’octubre tindrem la nit de les tapes a partir de les 21:00 h al pàrquing del camp de futbol. Aquest ‘tapeo’ està organitzat per les associacions del municipi (Ass. Crist; Ass. Sant Lluís; Ass. Divina Aurora; Ass. Musical; AssADALCOMAssCamallaes; i CE Conde).

Per anar a aquest esdeveniment cal comprar un tiquet de 6 euros amb el que entren 3 tapes i 2 begudes. A més, a les 23:00 h hi haurà un concert del grup rock and roll Stropejats.

D’altra banda, el 9 d’octubre hi haurà una cercavila que recorrerà el poble amb la banda de música del municipi. Després s’ha organitzat un dinar amb paelles, els interessats en participar han de pagar 2 euros amb els quals entren els ingredients que s’hauran de recollir a les 12:00 h al camp de futbol. I a més, la festa continua amb més música amb el dj. elegant i jocs per a xiquets i xiquetes.

Les persones que vulguen assistir tenen fins al 6 d’octubre per apuntar-se. Per a les tapes cal comprar el tiquet a les associacions i per a les paelles cal anar a l’Ajuntament en horari d’atenció (de 10:30 h a 14:00 h).

La regidora de cultura afirma que “aquesta fira celebra els dies tradicionals de la Comunitat Valenciana amb menjar, música i bona companyia. Aquest és un esdeveniment per a tots els públics que teníem moltes ganes de celebrar”.

Articles relacionats