24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

L’Alqueria de la Comtessa atorga les ajudes municipals en educació

– L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha concedit ajudes municipals en educació per a primària, secundària, batxiller, cicles formatius i universitat.

Són 65 persones les que han pogut accedir a les ajudes per a l’adquisició de material escolar de l’alumnat d’educació primària i secundària que arriben fins a 50 euros per al cas de la compra única de material escolar i fins a 100 euros en el cas que a més del material escolar, s’haja adquirit material electrònic (ordinadors, tablets electròniques o impressores).

Altres 18 persones han resultat beneficiades de l’import de les ajudes per al suport a l’escolarització de l’alumnat de batxiller i cicles formatius amb una quantitat econòmica que arriba fins a 150 euros per alumne.

I per a finalitzar les ajudes per al suport als estudis universitaris arribaran a 11 persones amb una quantitat que pot arribar fins a 300 euros per alumne.

Els beneficiaris poden comprovar el que rebran a la pàgina web oficial del municipi (www.lalqueriadelacomtessa.com) en l’apartat tràmits i gestions. Les sol·licituds que van ser desestimades van poder ser reclamades en el termini de 10 dies. Fins al 10 de maig en el cas de batxiller i fins a l’11 de maig en la resta d’ajudes.

Aquestes ajudes demostren el compromís de l’Ajuntament amb l’educació, un pilar fonamental de tota persona. El que es pretén és col·laborar amb les famílies en despeses que resulten imprescindibles per a la formació i que dificulten la gestió de les economies familiars al començament del curs escolar” ha afirmat Voro Femenia, alcalde del municipi.

Articles relacionats