20.8 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Es trenca la ratxa de victòries de Carla Bañuls per una avaria de la bicicleta

– Les escoles de ciclisme Triasport-Gandia i La Valldigna van tornar a pujar al calaix en la carrera de Picassent celebrada aquest passat diumenge i valedora per a la Challenge Provincial.

La matinal es va iniciar amb la carrera de juvenils on Jordi Fournies de l’equip Stefano Garzelli va acabar en el lloc catorzé de la general.

Després d’aquesta carrera es va iniciar la jornada d’escoles amb la prova de gimcana en categoria d’alevins. Andreu Sansaloni va finalitzar en el lloc cinqué i primer classificat de primer any mentre que Sergi Margarit va ocupar la sisena plaça.

Després de la prova d’habilitat es van iniciar les carreres amb la categoria de promeses, Dani Sánchez va ser tercer mentre que Didac Gómez acaba  huité, Nasio Grau 12, Abel Humanez 14 i Sergi Esteban 16.

En principiants un nou podi per a Cristian Vercher en la segona posició, Alex Sánchez 7 i Andrea Contero quarta entre les xiques.

Els alevins de primer any acabe amb Andreu Sansaloni en la quarta posició, Álvaro Gandia 15 i Darío Humanez 19. En els de segon any, Irene Flores acabe com tercera xica mentre que Sergi Margarit va ser seté.

Sense cap dubte la gran notícia de la carrera d’infantils de primer any va ser que Carla Bañuls no va véncer com sempre a causa del trencament del canvi electrònic que el va obligar canviar de bicicleta, finalment va acabar com a quarta dona.

Finalment en els infantils de segon any Marc Iborra va obtindre la quarta plaça amb Jorge Flores 14 i Ausiàs Puente 16.

Articles relacionats