25.7 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

L’Alqueria de la Comtessa arreplega 3.500 kg de roba i calçat l’any 2019

L’Associació Arropa València, dins del seu programa Xarxa Social Koopera, ha arreplegat 3.471 kg de roba i calçat usats en L’Alqueria de la Comtessa en aquest 2019. Aquesta associació té un acord amb el govern municipal per a col·locar els contenidors de recollida i fer-se càrrec de la roba donada de forma altruista pels veïns.

Amb 289,4 kg, de mitja mensual, arreplegats als contenidors situats per tota la localitat, maig és el mes on més quilos de roba i calçat s’han recol·lectat, amb un total de 436 kg.

La finalitat del programa Xarxa Social Koopera, d’Arropa València, no sols és arreplegar residus urbans de roba i calçat, sinó que té, també, com a objectiu generar llocs de treball per a les persones en risc d’exclusió social.

L’Alcalde de la localitat, Voro Femenia, va assenyalar: “és un orgull per a la nostra localitat col·laborar amb aquesta iniciativa cada any, no sols per la labor social que representa per als nostres veïns i veïnes, sinó també perquè amb aquest servici es permet adequar un lloc autoritzat on tots els qui ho desitgen, poden donar roba que ja no fan servir. A més, amb aquesta iniciativa es redueix la quantitat de fem en els escombrers reduint el nombre de residus en el medi ambient.”

Articles relacionats