24 C
Gandia
Diumenge, 26 juny, 2022

Cavalcada del Ninot 2020 a Tavernes de la Valldigna

El pròxim dissabte, 15 de febrer, a partir de les 17:00 hores, tindrà inici la cavalcada del ninot de les Falles de Tavernes de 2020.

Un acte dels més divertits i creatius del món faller, on les sis comissions falleres voldran mostrar a la ciutat de Tavernes els seus treballs i com no l’alegria de participar en la Cavalcada del Ninot.

Des de la FdF Junta Local fallera de Tavernes es recomana tindre en compte:

A les 15:30 h, les carrosses i disfresses a valorar per part del jurat han d’estar al punt de partida. Cada comissió podrà presentar 3 disfresses. A la zona de valoració, únicament podran estar les disfresses, carrossa i el conductor del tractor. A les 16:30 h serà la concentració de comissions al punt de partida (Restaurant Ca Tomas) i a les 17:00 h donarem inici de la cavalcada.

NORMES DE PARTICIPACIÓ 

4.1. Cada comissió pot portar un màxim de dos vehicles rodats (de motor), però només un concursarà per al premi de carrossa; per tant, inicialment sols pot baixar un vehicle al punt de concentració per a ser valorat pel jurat.
4.2. L’alçària màxima de les carrosses no pot superar els 4 metres des de terra.
4.3. Queda expressament prohibida paralitzar la desfilada en tot el recorregut de la cavalcada, excepte per causes de força major o pas de vehicles d’emergència. Si una falla es queda partida en la carretera, sí que es permetrà parar per tal d’esperar que estiga tota unida. Per tant, el ball o teatre que faça cada comissió ha de ser en moviment.
4.4. No es pot dur cap vehicle en la cavalcada, ni abans ni després, que porte beguda alcohòlica, i també està completament prohibit desfilar sota els efectes de l’alcohol. (excepte la beguda i menjar que duguen per als infantils).
4.5. Les carrosses o elements que les componen que puga demostrar-se que han sigut llogades, poden participar en la cavalcada però seran desqualificades del premi a millor carrossa.
4.6. No es pot dur ni posar cap distintiu de la comissió al voltant de la carrossa, ni gent que no hi participe.
4.7. En la desfilada està prohibida la participació de cap animal, per tal de protegir els que desfilen i el públic.
4.8. Tot element que forme part de la cavalcada ha de començar a desfilar des del punt de partida i ha d’acabar en el punt final.
4.9. Les carrosses acabaran el recorregut al passeig del País Valencià davant de la cafeteria Venus.
4.10. Durant la desfilada està prohibit abandonar-la, així com el consum d’alcohol. Aquests fets tindran la penalització pertinent.

Articles relacionats