18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

L’Alqueria convoca un premi de narrativa curta per a alumnes de primària i ESO

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, amb la col·laboració del C.P. Sant Pere Apòstol, ha convocat l’11è Premi Literari de Narrativa curta per a estudiants de Primària, E.S.O. o equivalent fins a 14 anys.
Hi podran participar els alumnes matriculats als centres de primària i secundària de la localitat durant el curs 2017/2018. El tema de les obres haurà de ser el poble de l’Alqueria de la Comtessa, com la Geganta Beatriu d’Urrea, l’alcalde, o també llocs emblemàtics de la localitat, com l’Ajuntament, l’ermita dels Sants de la Pedra, etc.
Hi haurà un premi per a cadascun dels participants, a més d’una distinció d’un lot de contes per al millor de cada curs.
L’objectiu és fomentar l’ús del valencià en els textos creatius dels joves, a l’hora que es dóna a conéixer el poble des d’una perspectiva més infantil.
L’alcalde, Voro Femenia, considera molt positives “les incitatives culturals que fomenten l’ús del valencià i que a més fan als joves interessar-se per la localitat”, i considera necessari apostar per aquestes iniciatives al municipi.

Articles relacionats