18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’ALCALDE D’OLIVA LLIURA AL CONSELLER D’EDUCACIÓ UN LLISTAT DE DEFICIÈNCIES ALS CENTRES

Pel que fa al CEIP Santa Anna, es tracta de comunicar el servei amb l’aula d’infantil de tres anys, ja que en estos moments es independent a l’aula, i s’ha adjuntat un informe de l’arquitecte municipal.

El CEIP Lluís Vives i el CEIP Alfadalí presenten cobertes amb planxes de ciment vibrat (fibrocement) que té greu deteriorament.

D’altra banda, l’alcalde ha dit que cal la pavimentació de l’àrea exterior de jocs infantils del CEIP Alfadalí, ja que actualment l’àrea està sota un llit d’arena i és un lloc propici per a l’acumulació d’elements patògens i de brutícia en general.

En altre orde, la tanca dels centres Verge dels Desamparats i Lluís Vives presenta un greu deteriorament.

EIXIDES D’EMERGÈNCIA, ALS CEIPS VERGE DELS DESEMPARATS, LLUÍS VIVES, ALFADALÍ, LA CARRASCA

CALEFACCIÓ CEIP SANTA ANNA I VERGE DELS DESEMPARATS

D’altra banda, els directors dels Instituts d’Educació Secundària també han fer arribar les seues inquietuds al conseller:

-Augmentar els recursos d’atenció a la diversitat

-Implantació del cicle formatiu de grau superior GAT (gestió d’allotjaments jurídics)

-Activació del cicle formatiu d’Obra Civil

L’alcalde, David González, ha agraït la visita del conseller Marzà, així com la seua preocupació i predisposició a solucionar els problemes dels centres públics educatius d’Oliva. Igualment, va manifestar la seua satisfacció pel canvi de política educativa del nou govern de la Generalitat Valenciana, que està suposant la reversió progressiva de les retallades i l’afavoriment de l’educació com un dret universal amb iniciatives com Xarxa Llibres.

Finalment, el conseller va saludar la Corporació Municipal, que va realitzar diverses preguntes sobre els projectes de la conselleria a Oliva, i per finalitzar va signar en el Llibre d’Honor de l’ajuntament.

Articles relacionats