15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

L’alcalde de Castellonet mor a causa d’un incendi a sa casa de Gandia

L’alcalde de Castellonet de la Conquesta, Rafael Sjöblom, de 72 anys, ha mort en l’incendi declarat la nit de dijous a la nit en la seua casa, un tercer pis del carrer Guardamar de Gandia. En el sinistre han resultat ferides també dues dones (l’esposa i la filla de Rafael Sjöblom) i una xiqueta de huit anys (la néta) que es van refugiar a una habitació, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) i del Consorci Provincial de Bombers.

El PP, formació a la que pertanyia la víctima, ha ha traslladat el seu condol a la família i ha desitjat “una ràpida recuperació als familiars afectats en l’incendi que es troben hospitalitzats”.

“Sentim una llàstima infinita per una gran persona, un gran alcalde que es va desviure pel seu poble. No és just eixe final per a un gran home”, ha declarat el portaveu del PP a Gandia i diputat, Víctor Soler.

“Sjöblom ha sigut un exemple d’entrega al partit i a la ciutadania amb una irreprotxable vocació de servici durant els anys en els quals ha exercit els seus càrrecs en els quals ha demostrat una gran humanitat i capacitat de gestió”, ha dit el PP en un comunicat.

El foc es va iniciar sobre les 22.00 hores per causes que s’estan investigant, i en l’extinció van participar efectius dels parcs de Gandia i Oliva.

Articles relacionats