24.7 C
Gandia
Divendres, 1 juliol, 2022

L’alcalde de Bellreguard treballa per restablir la línia d’autobús entre el poble i la platja

• Àlex Ruiz, alcalde de Bellreguard, ha formalitzat la sol·licitud a la Generalitat demanant que el servei incloga dos trajectes d’anada i dos de tornada cada dia com a mínim

L’Ajuntament de Bellreguard ha sol·licitat formalment a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat el restabliment del servei d’autobús que travessava el poble amb direcció a les platges per la CV-673, amb parada en l’avinguda de la Mar.

Aquesta petició va prendre forma en les converses de treball mantingudes per l’alcalde, Àlex Ruiz, el passat 4 de març, en una reunió amb la directora general de la conselleria, Roser Obrer, i el subdirector general de Transport, José Moltó, a València.

Des que es va suprimir la línia, l’actual servei de bus entre Gandia i la platja de Piles, que passa per la platja de Bellreguard així com per Daimús (poble i platja) i per les platges de Guardamar i Miramar, és clarament insuficient. “Amb tan sols un viatge d’eixida des de la platja de Bellreguard a les 9 h -amb direcció a la ciutat de Gandia-, està creant perjudicis de mobilitat a les persones residents de les diferents platges” per on passa, segons explica l’alcalde de Bellreguard.

“Per exemple, si volen rebre serveis mèdics en el Centre de Salut de l’Àrea que s’hi troba al municipi de Bellreguard, han d’agafar l’autobús a la platja de Bellreguard per anar fins a l’estació intermodal de Gandia, fer-hi transbordament i agafar de nou l’autobús que fa la línia Gandia-Bellreguard-Oliva per poder rebre assistència mèdica en el centre que els hi pertoca“, exposa Ruiz. I això, “amb l’agreujant que l’únic servei d’autobús de tornada a la platja de Bellreguard es dona a les 12 h des de la ciutat de Gandia”.

Per tal de solucionar aquesta desfeta en mobilitat, en la carta que s’ha enviat a la conselleria, l’alcalde de Bellreguard demana que es restablisca la línia entre el poble i la platja i, a més, que aquesta dispose de dos serveis d’anada i dos de tornada cada dia com a mínim.

Articles relacionats