12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

L’Ajuntament llueix amb orgull la bandera LGTBI

Un any més es commemora el dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Aquest dia té lloc el 28 de juny, dia en què es commemoren els disturbis de Stonewall (Nova York) de 1969, que van marcar l’inici del moviment d’alliberament homosexual.

Enguany és diferent dels anteriors, no serà possible la manifestació en la qual reclamem els drets LGTBI. Encara que en aquests últims anys s’ha vançat com a societat, continua sent necessari eixir al carrer, any rere any, per reivindicar i normalizar l’igualtat.

L’avanç real requereix un ferm compromís general de tota la societat i el suport real i efectiu de totes les administracions. Una democràcia realment inclusiva i respectuosa amb la diversitat i amb els drets de totes les persones.

Des de l’Ajuntament d’Oliva han assenyalat que “continuarem lluitant pels nostres drets, per a aconseguir la plena igualtat i eliminar la LGTB-fòbia, dins i fora de les nostres fronteres. Mai farem un pas enrere davant la discriminació. Defensarem els nostres drets i llibertats fins a gaudir del ple reconeixement de les persones LGTBI. Lluitarem fins a aconseguir la plena igualtat per al col·lectiu LGTBI i la vertadera democràcia cap a totes les dones, homes i persones amb identitats no binàries. Volem per a tot el col·lectiu una vida plena, lliure d’insults, amb plens drets laborals”.

Aquest dia és important i necessari per a visibilitzar i defensar els drets de totes les persones sense cap classe de distinció” assenyalava la regidora d’Igualtat i Diversitat, Anna Mena.

Articles relacionats