15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia tindrà un club de futbol potent després de la fusió de CF Gandia, UE Gandia i Futbol Base Gandia

– Gandia celebra la fusió dels tres clubs de futbol de la ciutat

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicealcalde, Josep Alandete; i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant han rebut aquest matí al despatx d’alcaldia als representants el Club de Futbol Gandia, la Unió Esportiva Gandia i el Club de Futbol Base Gandia per anunciar la fusió de les tres entitats. Un acord que ja ha estat ratificat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i que ha estat qualificat per l’alcaldessa com “històric”.

“Hui s’escriu un dia memorable en la història esportiva de Gandia. Es fa realitat el que molts anhelaven des de fa anys: Que Gandia tingués un club de futbol potent que unirà el millor de tots els clubs per a multiplicar el talent, esforç i capacitats de la nostra ciutat” va afirmar Diana Morant qui ha volgut agrair als tres clubs la contribució que en matèria esportiva han realitzat durant els últims anys i la capacitat d’entesa que “heu tingut per deixar les rivalitats a un costat i posar per damunt el vostre amor per la ciutat i aquest esport”.

El club es denominarà CF Gandia i mantindrà com a president Jesús Sendra. Després de la fusió, els diferents equips es posicionen en la millor categoria que hi haja conseguit qualsevol dels tres clubs durant la passada temporada pel que el club renaix amb més força i presència en totes les categories. A més comptarà amb prop de 600 futbolistes a les categories inferiors.

Jesús Sendra va voler agrair a l’alcaldessa i la corporació la recepció a alcaldia. “Hui és un dia molt important perquè després de 10 anys es materialitza un projecte. Vull agrair als presidents de la UE Gandia i del CFB Gandia i a l’equip negociador la generositat que han demostrat durant tot un procés que no ha estat fàcil però que ha arribat a bon terme”.

Per la seua banda, Miguel Marzal va declarar que “una ciutat com Gandia necessitava això i l’afició també. Volem reprendre les èpoques d’alegria en el futbol i afrontem aquest camí amb tota la il·lusió del món”.

Juanjo Hidalgo va posar èmfasi en el fet que “la ciutat s’ho mereixia i no podíem seguir així. Ho hem intentat durant molt de temps però no era fàcil perquè eren clubs molt arrelats. Hui és un dia de grandíssima satisfacció per a tots perquè vam aconseguir tindre equips molt forts en totes les categories que ens capacitarà per enfrontar-nos a qualsevol club en poc temps. Ara sí que tenim només un club amb el qual tots hem d’estar. Hem d’esborrar el passat i centrar-nos en el futur tan bonic que ens espera”.

Finalment, Líbero Parri que exercirà d’assessor de la Junta Directiva del Club, ha explicat que “hui posem la primera pedra per convertir a Gandia en un referent en el futbol. La ciutat l’anhelava i esperem que tota la ciutadania se sume a l’esforç i el treball que han fet les tres directives. Queda molt per fer però junts som més forts”.

Articles relacionats