L’Ajuntament i el Club Nàutic de Gandia fan les paus

La representació de l’Ajuntament de Gandia al sopar social del Reial Club Nàutic de Gandia (RCNG), celebrat este divendres, ha estat ben nodrida, en contrast a la de l’any anterior, quan el procés per a la renovació de la concessió estava per resoldre i tot apuntava a que la mercantil Alcara SL anava a ser l’adjudicatària, en detriment del RCNG. Este divendres al sopar van acudir l’alcaldessa, Diana Morant, i els regidors Miguel Ángel Picornell, Lydia Morant i Ciro Palmer, entre altres, i de totes les formacions polítiques. També hi era el director general de l’Autoritat Portuària, Francesc Sánchez. Tot van ser bones paraules, i a més de la foto de família, l’alcaldessa i el president del RCNG van propiciar una foto de parella (imatge superior). 

Un any arrere la directiva de l’entitat esportiva organitzava manifestacions en les visites de l’alcaldessa a la platja davant el que es presumia una immenent concessió de l’espai a Alcara SL, qui poc després i de forma misteriosa va quedar exclosa del procés per un aval bancari lliurat fora de termini, un inexplicable defecte de forma per a una mercantil que pretenia invertir vora una desena de milions d’euros per refer les instal·lacions de baix a dalt. 

Ara el RCNG ja té atorgada la concessió per a altres 25 anys, i la directiva té preparat un projecte de renovació que ha recordat este divendres al sopar social davant la corporació local gairebé al complet. Fins i tot l’alcaldessa ha afirmat al seu discurs que, tot i el respecte al procediment seguit per l’Autoritat Portuària de València, ella sempre havia estat al costat del RCNG. 

 

Et Pot Interessar