18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’Ajuntament de Gandia promou les rebaixes comercials en valencià

IMG 20170627 121704

Coincidint amb l’imminent començament del mes de juliol, els comerços de Gandia donen inici a la campanya de rebaixes, tot i que en alguns casos ja han realitzat descomptes prèviament. Les tendes ofereixen descomptes especials sobre productes de temporada, que han d’aparèixer degudament etiquetats, indicant el preu ordinari i el rebaixat. És per això que, un any més, gràcies a l’Agència AVIVA, Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Gandia, i amb la col·laboració del Departament de Comerç, els comerciants tenen a la seua disposició material editat en valencià per anunciar les rebaixes, com cartells i etiquetes, per tal de retolar convenientment el seu comerç tot l’any.

L’han presentada aquest matí la vicealcaldessa i responsable de Promoció i Normalització del Valencià, Lorena Milvaques i la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo.

“L’objectiu fonamental de la campanya és el d’introduir els elements materials propis de les Rebaixes, que mostren que el valencià és, també, la llengua del comerç de la nostra ciutat, la seua marca identificativa, en una ciutat, Gandia, on la seua àmplia oferta comercial arriba a moltíssima gent”.

Amb esta finalitat s’han editat 1.100 cartells i 40.000 etiquetes per tal de fer arribar a totes les botigues de la ciutat interessades que fan rebaixes, cartells, en vertical i en horitzontal, que decoraran els seus aparadors, i targetes que, amb les paraules “abans i ara”, permeten als comerciants oferir preus rebaixats.

“Animem els comerciants de la nostra ciutat a que facen ús d’aquest material, per tal d’oferir una imatge unificada i, al mateix temps, difondre l’ús de la nostra llengua. També animem el veïnat de Gandia i de la comarca a aprofitar els descomptes que trobaran aquests dies i a fer-ho als comerços de proximitat de la nostra ciutat, on el tracte directe amb el client i la qualitat són la tònica habitual”.

Per la seua banda, Izquierdo ha informat que el material es pot recollir al departament de Comerç de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació (c/ Fundació Vicent Ferrer, 6). I      ha recordat que la campanya es farà visible dues vegades a l’any, moments que corresponen als dos períodes de rebaixes ‘tradicionals’, però que es pot utilitzar en qualsevol període de l’any. “Convide als comerços a fer-ne ús i a la ciutadania en general a visitar la nostra ciutat, gaudir del nostre patrimoni, la gastronomia i totes les activitats culturals que es realitzen a l’entorn del nostre comerç urbà pròxim, modern, divertit i elegant”

El material de la campanya s’ha elaborat en col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, en base al conveni que aquesta té amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. El disseny d’enguany és obra de Guillermo Borràs.

Articles relacionats