4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

L’Ajuntament de Tavernes tanca la legislatura 2015-2019 amb la celebració de l’últim ple

· Va servir als regidors i regidores que no continuaran per a acomiadar-se, i per a reconèixer l’esforç i el treball diari de cadascun dels membres de la corporació municipal en estos quatre anys per a fer de Tavernes una ciutat millor.

La legislatura 2015-2019 en l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna es va tancar ahir de vesprada amb una sessió en ple extraordinària que va servir als regidors i regidores que no continuaran per a acomiadar-se, i per a reconéixer l’esforç i el treball diari de cadascun dels membres de la corporació municipal en estos quatre anys per a fer de Tavernes una ciutat millor.

Des del consistori han donat les gràcies per la dedicació mostrada als regidors i regidores que es van acomiadar ahir davant un saló d’actes ple de gom a gom. Ells són Bea Ferreres, Perfecto Benavent, Pilar Ausina, Emili Enguix, Domingo Pérez, Maria Ciscar, Pilar Altur i Eduardo Bononad. Tots ells van voler dedicar unes sentides paraules d’acomiadament. També l’alcalde, Jordi Juan, va expressar el seu agraïment a tots ells per la tasca realitzada durant esta legislatura i els va desitjar molta sort en el futur.

Amb la legislatura 2015-2019 ja tancada, el pròxim dissabte a les 12 hores, al mateix saló de plens de l’ajuntament, es donarà inici a la nova legislatura amb la constitució de la pròxima corporació municipal i l’elecció de l’alcalde de Tavernes de la Valldigna.

Articles relacionats

últims articles