L’AJUNTAMENT DE TAVERNES CONVOCA UNA CONCENTRACIÓ PER UN GRAÓ DE DOS METRES A L’ARENA DE LA PLATJA

L’Ajuntament recorda que és l’Administració de l’Estat qui té la titularitat de les competències, els recursos i els diners per a adoptar les solucions pertinents i, així, deixar de perjudicar els interessos econòmics i turístics de Tavernes.
Com va indicar l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la concentració serà educada i tranqui·la, però contundent i reivindicativa. D’esta manera, des del Consistori s’anima tota la ciutadania de Tavernes, així com els residents que passen l’estiu en la platja a sumar-se a esta concentració, i demostrar la força del poble de Tavernes.
Totes aquelles persones que vulguen anar a la concentració amb autobús hauran de fer la inscripció en la Info Tourist de l’avinguda de la Marina. L’eixida serà a les 9 del matí des del Parc del Nord de la platja de Tavernes. Per a fer la inscripció cal donar les dades personals següents: nom i cognoms, DNI i el telèfon. Es demana serietat per a no reservar més autobusos dels necessaris.
Per a la gent que vulga acudir-hi directament, la concentració serà a les 10 hores en la Delegació de Govern, al carrer de Colón, 60, de València, just enfront d’un conegut centre comercial.
En la foto publicada s’aprecia que l’Ajuntament va actuar fins on la Demarcació de Costes els permet per tal de perfilar el graó. Ara, la situació de la platja és pitjor i l’Ajuntament considera que esta no és la solució adequada al problema.

Et Pot Interessar