25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

L’Ajuntament de Tavernes convoca les ajudes per l’ús del valencià en els comerços 

– Van destinades a comerços, empreses, serveis, indústries i professionals locals que fomenten l’ús del valencià en els seus establiments

–  Les sol·licituds es poden presentar en el Registre General del consistori fins al 30 de setembre de 2022

–  Les ajudes per a retolació i pàgines web ascendeixen fins a 700 euros i per a publicitat i embalatge fins a 500 euros

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, ha convocat les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial per a 2022.

Un any més, l’Ajuntament de Tavernes publica una nova convocatòria d’ajudes a l’activitat econòmica local en valencià. Aquestes ajudes poden ser sol·licitades per comerços, empreses, serveis, indústries i professionals del municipi.

El termini per a presentar les sol·licituds s’ha iniciat aquest dimarts 1 de març i finalitza el pròxim 30 de setembre de 2022 en el Registre General de l’Ajuntament. Les ajudes comprenen la retolació en exteriors i interiors o de vehicles, la creació de pàgines web, materials d’embalatge, publicitat en cartells, fullets, tríptics, etc. No es valoraran els elements publicitaris estampats en regals o publicitat en publicacions i mitjans de comunicació i, enguany, tampoc els suports o elements fets amb material de plàstic, per tal de potenciar els materials biodegradables i més sostenibles amb el medi ambient.

Es concediran ajudes del 50 per cent en retolació i pàgines web (amb un màxim de 700 euros) i del 33 per cert per a publicitat i embalatge (amb un màxim de 500 euros), fins a esgotar la quantitat total consignada en la convocatòria d’ajudes (4.100 euros). Aquelles empreses que no hagen obtingut cap ajuda els dos anys anteriors tindran prioritat en la convocatòria, i es concedirà solament una ajuda per beneficiari i any, sempre que es justifique la realització de l’activitat.

La regidora de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, assegura que “amb estes ajudes impulsem l’ús del valencià en el comerç de proximitat, i donem suport als comerços que any rere any prioritzen la nostra llengua per a comunicar-se en els seus establiments, a fi de contribuir a la normalització i protecció del valencià”.

Articles relacionats