9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Guardamar de la Safor acull la presentació del llibre “Mira’m als ulls”

– “Mira’m als ulls” és un llibre de les escriptores Carme Morera i Tona Català editat per Vincle Editorial

Guardamar de la Safor torna a ser plataforma cultural per a la presentació d’un nou llibre. En aquesta ocasió serà “Mira’m als ulls”, que és una declaració a la normalitat i a les emocions que no deixara ningú indiferent. Aquest llibre és la continuació de “A mi, què em passa?”, el personatge principal ens explica que “M’he fet major i m’he adonat que molta gent que m’envolta creu que només soc una xiqueta que reglota tendresa a qui han de protegir. I això s’ha d’acabar. A mi m’agradaria poder fer la meitat de coses que vosaltres feu i que ni us n’adoneu. I que els meus pares no hagueren de patir tant. Ja que sou uns privilegiats, només us demane un xicotet esforç: jo també soc una persona. Quan em parleu, mireu-me als ulls”.

Les escriptores són Tona Català (Biar, 1964) de professió periodista. Va formar part de l’equip de redacció de Canal Nou Ràdio en els seus inicis. Va treballar en el setmanari El Temps, TV3, Canal 9 i en diferents productores audiovisuals valencianes. A més, va fundar el digital Pica’m en 2009, i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació. Debutà a la literatura l’any 2016 amb A mi, què em passa?, i ha col·laborat en el llibre col·lectiu Nosaltres, les fusterianes.

Carme Morera (València, 1999) és la filla de Tona Català i la protagonista absoluta de A mi, què em passa? És una adolescent valenciana que, malgrat que no sap què li passa, tampoc li importa massa. Li agrada viure, riure i no callar ni una.

La Il·lustració del llibre ha estat a càrrec de Cristina Durán (València, 1970) és llicenciada en Belles Arts. El 1993 va obrir amb Miguel Ángel Giner LaGRUA estudio.

La presentació es realitzarà el pròxim divendres dia 5 de març, a les 20:00 hores, al saló de Plenaris de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor, al carrer nou d’octubre, 3.

A més de l’autor, hi intervindran: Ferran Segui Sanmateu i Manolo Gil, editor de Vincle

Articles relacionats