22.9 C
Gandia
Dijous, 6 octubre, 2022

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor rebutja i condemna l’agressió patida per una veïna del poble

De nou una dona ha sigut objecte d’un intent de segrest i de violentar la seua integritat física, la ràpida actuació i l’ajuda d’un veí pròxim a Guardamar de la Safor ha frustrat l’intent.

L’Ajuntament de Guardamar ha assenyalat:

– “Des de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor, agraïm la ràpida resposta de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, en aquest cas la Guàrdia Civil, a la qual agraïm la seua gestió i que prompte les diligències obertes porten a disposició judicial a l’autor d’aquest repugnant fet.”

– “Una vegada més, des d’aquest Ajuntament reiterem la condemna sense pal·liatius de qualsevol acte que comporte no ja només la violència com a condició de gènere sinó tots aquells intents que atempten directament o indirectament amb la integritat física d’una dona”.

– “Des de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor i en col·laboració amb les diferents Forces Cossos de Seguretat reclamem la col·laboració ciutadana per a posar en disposició judicial a qualsevol abusador i davant qualsevol sospita es pose en coneixement davant la policia local o Guàrdia Civil”.

– “L’Ajuntament dins de les seues capacitats prendrà les mesures oportunes per a assegurar ja no només la integritat física sinó qualsevol altre intent que detriment la seguretat en el nostre terme municipal”.

-“Reiterar una vegada més el compromís de la nostra societat i en particular la de Guardamar de la Safor amb la integritat física o intel·lectual de totes les dones i agrair de nou a la Guàrdia Civil per la seua ràpida actuació”.

Articles relacionats