9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

L’Ajuntament de Gandia va recoltzar la Telemarató solidària d’AFA

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i la regidora delegada de Salut i Sanitat Pública, Liduvina Gil van participar ahir en el XX Telemarató solidari organitzat per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFA). Un esdeveniment que a causa de les circumstàncies provocades per la pandèmia es va celebrar per via telemàtica i va ser retransmés per Telesafor.

En la seua intervenció, Morant va agrair a AFA el treball que realitzen per a donar visibilitat a la malaltia i per posar en marxa totes les accions que realitzen al llarg de l’any amb la finalitat de millorar les vides de les persones afectades per l’Alzheimer i les seues famílies. “Associacions com AFA són importantíssimes, perquè cobreixen molts aspectes, on les administracions públiques no podem arribar”.

“Hui, en el moment que vivim, hem de considerar que la irrupció de la Covid-19 ha sigut nefasta per a tots, però no podem negar que ha sigut la població d’edat més avançada la més castigada. I, una de les més afectades, han sigut les persones afectades per la malaltia d’Alzheimer. Per això, ara més que mai és molt important visibilitzar aquesta malaltia i dir a totes aquelles persones que tenen Alzheimer i també als seus familiars que no estan sols” va declarar l’alcaldessa qui va destacar que l’Associació no ha deixat d’oferir el seu suport i estima a les persones afectades per l’Alzheimer amb iniciatives i eines innovadores.

Per a finalitzar la seua intervenció, Morant va felicitar la presidenta d’AFA, Rosa Genís, i a totes les persones que treballen en l’associació “per totes les activitats que fan durant l’any, perquè la vida dels familiars siga més fàcil i amb més qualitat, i també per donar ànims, sempre amb un somriure, a la gent de la seua al voltant, sobretot ara en els temps que corren”.

Articles relacionats