L’AJUNTAMENT DE GANDIA ES PROPOSA ACABAR AMB ELS APARCAMENTS SOBRE LES VORERES A LA PLATJA

La regidora delegada de Trànsit i Mobilitat de l’Ajuntament de Gandia, Àngels Pérez , i l’intendent de la Policia Local, Salvador Morant, han presentat aquest dilluns una nova mesura per tal de millorar la problemàtica que l’estacionament inadequat provoca en alguns dels carrers de la platja de Gandia.

Per a la regidora, l’aparcament indegut de vehicles sobre de les voreres no només ocasiona molèsties als veïns i vianants sinó que dificulta el pas a persones amb mobilitat reduïda a més d’impedir la normal entrada i sortida dels vehicles dels propietaris de les zones. «Un altre dels factors que s’ha tingut en compte és el cost que suposa aquesta manca de civisme per part d’alguns conductors, ja que l’estacionament sobre les voreres, produïx danys en el ferm i en el mobiliari públic» afirma Àngels Pérez.

Amb l’arribada de l’època estival, aquest problema es veu incrementat, per la qual cosa s’ha preparat una actuació conjunta des de diferents departaments del consistori per solucionar la situació.

Per això, s’ha marcat amb una línia groga la zona d’estacionament prohibit, remarcat la línia d’estacionament permés, i col•locat pilons en les zones més conflictives o on hi ha més tendència de fer aparcament irregular.

D’aquesta manera, s’instal•laran pilons a les vies on es produïx major afectació i es reforçarà la senyalització vertical en aquests vials.

Les mesures es duran a terme en els següents carrers:
Entre l’avinguda de la Pau i el carrer Illes Canaries, afectant els següents vials:
– Mare Nostrum
– Atlàntic
– Barraques

Entre el carrer Clot de la Mota i el Passeig Marítim Neptú, afectant els següents vials:
– Alcoi
– Cibeles
– Ràbida
– Illes Balears

Salvador Morant ha informat que «Des de hui mateix i fins al 5 de juny s’ha posat en marxa una campanya informativa on s’informarà els conductors que realitzen estacionaments indeguts de la seua infracció i el perjudici que la mateixa causa als vianants i persones amb mobilitat reduïda. A partir del 6 de juny la Policia Local començarà a sancionar els infractors i a retirar els vehicles mal estacionats».

Et Pot Interessar