15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

L’Ajuntament de Gandia destina 190.000 € a entitats esportives de la ciutat

  • El pagament de les subvencions per a les 40 entitats beneficiades serà efectiu abans de la conclusió de la setmana pròxima

El passat dilluns 25 de juliol es va aprovar a Junta de Govern les subvencions per valor de 190.000 € a repartir entre un total de 40 entitats esportives. Aquestes ajudes en matèria d’Esport tenen l’objectiu de fomentar i donar suport als projectes i els programes esportius d’aquestes. Així ho ha anunciat a roda de premsa la regidora d’Esport, Lydia Morant.

Ha sigut la primera vegada que ha estat un procés de concurrència participativa públic, fet que garanteix oportunitats d’igual manera a totes les entitats“, ha anunciat Morant. A més, la regidora ha explicat que per aquest mateix motiu s’ha ajudat en tot el possible als clubs durant la presentació de documentació i la sol·licitud de les subvencions.

S’han tingut en compte diferents barems com: la pràctica d’esports minoritaris, el nombre de monitors, esportistes i socis; la tasca de foment de l’esport base, les categories en les quals competeixen i la col·laboració que tenen amb l’Ajuntament i la ciutat. “Gràcies a açò volem millorar l’accessibilitat dels xiquets i les xiquetes a la pràctica esportiva i a les instal·lacions“, ha conclòs l’edil.
El pagament de les subvencions serà efectiu abans de la conclusió de la setmana pròxima.

Articles relacionats