17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

L’actual situació epidemiològica obliga a suspendre la festa de Cap d’Any a la Plaça Prado de Gandia

 

 

– Davant de l’evolució actual dels contagis per Covid-19, per prudència i per tal d’evitar concentracions, només es mantindrà el castell de focs d’artifici, que es pot seguir des de casa.

L’Ajuntament de Gandia decideix suspendre les activitats previstes per a Cap d’Any per prudència i per tal d’evitar les concentracions davant l’evolució actual dels contagis de la COVID-19. Així ho han anunciat aquest matí els coportaveus del govern, Josep Alandete i Miguel Ángel Picornell.

Concretament, se suspén la festa de Cap d’Any que anava a tindre lloc a la plaça del Prado a càrrec de l’orquestra Seven Crashers i les campanades. No obstant, es manté l’espectacle de castell de focs d’artifici perquè la ciutadania puga seguir-lo des de casa i donar la benvinguda a l’any nou.

Alandete espera que “gaudim amb responsabilitat aquest canvi d’any i des del govern volem desitjar-vos així mateix un 2022 amb molta salut i on puguem compartir plenament de bell nou les ganes de viure”.

Per la seua part, Picornell ha destacat la seua voluntat de “fer una crida a la responsabilitat i a la prudència de la ciutadania en unes dates en les quals augmenten els contactes socials” i ha recordat que “cal ventilar els espais de reunions familiars i seguir utilitzant la mascareta”.

Cal recordar que la majoria d’activitats culturals previstes a la ciutat es mantenen amb totes les mesures de seguretat que estableixen les autoritats sanitàries.

Articles relacionats