18.5 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

LaCasaCalba commemora el Dia Mundial del Reciclatge amb teatre, música i art al carrer

– La Companyia Sonora torna al Teatre del Raval de Gandia amb ‘Pull&Play’ i Factoria d’Artis3 organitza tallers amb restes recuperades

El 17 de maig se celebra el Dia Mundial del Reciclatge, declarat per la UNESCO. És un esdeveniment que convida a la reflexió al voltant dels residus, recordar l’estratègia de Recuperar, Reduir, Reutilitzar, Reciclar i la importància d’una bona gestió.

LaCasaCalba commemora, un any més, aquest dia i ho fa amb una jornada lúdica en família en la qual gaudir i aprendre al mateix temps, amb una sessió doble, al Teatre del Raval de Gandia.

A les 17:00 h, el grup Factoria d’Artis3 organitza un divertit taller on crear increïbles obres d’art a partir de deixalles i tota classe de restes recuperades.

A les 19:00 h, torna a escena l’espectacle Pull&Play, de la Companyia Sonora. Pelut i Pelat, els protagonistes d’aquesta peça escènica sonora, faran un viatge espacial, tombant barreres i explorant formes de comunicació noves. Es tracta d’una obra interactiva i inclusiva on trobar teatre, música (a través de màquines sonores fetes amb materials reciclats) i projeccions colpidores.

Data: Dissabte 14 de maig

Entrades: 5 € anticipada / 6 € en taquilla (teatreravalgandia.org/entrades/)

EXPOSICIÓ ‘DONES EN LLUITA’

Paral·lelament, la primera planta del Teatre acollirà la inauguració de l’exposició Dones en Lluita, un recorregut per la contagiosa lluita de les dones que, des de diferents racons del món, reivindiquen tindre una vida lliure, sense discriminació ni violència. Dones que, unides en un mateix crit, aconsegueixen, imparables, avançar cap a la igualtat.

L’itinerari, cedit per l’ONG Amnistia Internacional, consta de huit parades (blocs amb panells-documents) on es descobreixen inspiradores històries de força i coratge construïdes entorn de la valentia, la naturalesa, l’habitatge, la independència i la seguretat. La presentació es farà a les 18:00 h amb una visita guiada a càrrec de dues mediadores d’Amnistia Internacional. L’entrada serà oberta i gratuïta al públic general.

Articles relacionats