14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Neus Mas, del Safor Delikia, guanyadora absoluta de la XXIV Mitja Marató de Gandia

Neus Mas, del Safor Delikia Sport, s’ha proclamat guanyadora absoluta de la Mitja Marató de Gandia, disputada este diumenge, amb un temps de 1:25:43, i la segona ha estat Pilar Rubio, companya de club, amb 1:28:11. L’atleta Nizar Lakhlifi ha guanyat la 10K en la general de xics amb 34:00.

La XXIV Mitja Marató Gandia i 10 K ha reunit dos mil cinc-cents atletes, amb eixida de la Avinguda delsEsports, i meta a la pista municipal d’atletisme. La 10 k ha arrancat a les 09.30h, i la Mitja a les 09.45 hores. 

Eduardo en meta
Eduardo Rodríguez, del CD Masktri, en meta.

CD Masktri

Per la seua part, els atletes de l’equip gandiàe CD Masktri van aconseguir també marques positives en la Mitja Marató de Gandia. Raúl Sánchez, Toni Milchov, Marcela Juárez, Mari Paz Tarrasó, Eduardo Rodríguez, Carlos Bonet i Alex Holovanenko van representar al Club en aquestacarrera.

L’atleta del club més ràpid a recórrer els 21km va ser Toni Milchov, va parar el crono en 1:28:12, a un ritme mitjà de 4:11 min/km. A Alex Holovanenko li va bastar 1:29:58 per a creuar la línia de meta. Alex va disputar la carrera amb un ritme mitjà de 4:16 min/km. Raúl Sánchez va ser el següent membre del club a entrar en meta, amb una marca d’1:42:38. Marcela Juárez es va quedar a les portes del podi, va aconseguir la 5ª posició de la categoria Sènior fem. amb un temps d’1:43:12. 
Per la seua banda, Eduardo Rodríguez va emprar 1:46:31 en aquesta prova, demostrant el seu bon estat de forma. Mari Paz Tarrasó i Carlos Bonet van entrar junts en meta després d’una gran carrera junts. Destacar la gran mitja marató de Mari Paz, qui va utilitzar la prova com a test de cara a la Marató de València., el seu company de files Carlos Bonet va acompanyar a l’atleta durant tot el recorregut controlant el ritme. Tots dos van creuar la meta de Gandia en 1:58:49.

Articles relacionats