13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

La XIX pujada nocturna al Mondúver es celebra el 20 de juliol

La ruta començarà a les 21 h des de la pista forestal del Mondúver situada en la Drova (Residència Mondúver)

El preu de l’activitat és de 3€ per a socis de l’associació i xiquets, i de 6€ per a no socis (adults)

Inscripcions obertes: https://sltsport.com/19a-pujada-nocturna-al monduver

El President de la Junta de Districte Marxuquera, José Manuel Prieto, i el president l’associació Amics de la Natura de Marxuquera, Vicent Alonso, han presentant aquest matí en roda de premsa la XIX edició de la Pujada nocturna al Mondúver, que tindrà lloc el dissabte 20 de juliol.

La programació per a aquest dia començarà a les 20:00 h amb la recollida de dorsals a l’eixida de la pista forestal del Mondúver, situada a la Drova (Residència Mondúver). Quinze minuts abans de la carrera, que serà a les 21:00 h, finalitzarà el temps per a recollir el dorsal. Amb la finalització de la cursa, es durà a terme la lectura tradicional del manifest en la cima del Mondúver. El preu de l’activitat és de 3€ per a socis de l’associació i xiquets, i de 6€ per a no socis (adults).

L’associació d’Amics de la Natura de Marxuquera és l’encarregada de l’organització de la pujada amb la col·laboració dels ajuntaments de Gandia, Barx i Xeresa. Aquesta aprofita la primera lluna plena de juliol que sol ser el tercer cap de setmana del mes.
“La pujada al Mondúver té, també, com objectiu el coneixement del territori i la dinamització del mateix a través de l’acció del grup de senderistes”, ha assegurat Prieto.

El període d’inscripció continua obert i es podrà realitzar a través del següent enllaç després d’omplir les dades corresponents: https://sltsport.com/19a-pujada-nocturna-al monduver. “Esperem la participació de més de 200 persones, la gran majoria de les quals segueixen els mateixos valors de respectar i valorar la nostra natura”, ha destacat el president de l’Associació.

El president de la Junta de Districte de Marxuquera ha volgut insistir en que és la 19a edició ininterrompuda des de l’any 2001, destacant la gran actuació que s’està realitzant per part de l’Associació per tal de deixar enrere els hàbits sedentaris com: veure la televisió o anar en cotxe a tots els llocs. Aprofitant aquest últim tema, Alonso ha volgut ficar èmfasi en la gran implicació que tenen en ajudar a detindre el canvi climàtic.

Per concloure, Alonso ha fet una crida a totes aquelles persones que vulguen oferir diferents propostes que donen a conèixer el territori de Marxuquera, qualsevol plantejament que puga conscienciar la natura.

Articles relacionats