26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

La X edició del Gran Fons Ciutat d’ Oliva, plena d’esportistes el 9 d’Octubre

 

– El dia 9 d’Octubre a Oliva, l’esport va a ser la millor manera de celebrar la festivitat de tots els valencians i aquesta no va ser una altra que a la carrera. 

A les 9.30 hores, sobre una distància llarga i dura de 12.300 metres, arrancava la prova absoluta en la qual prop de 750 participants van prendre l’eixida. En un matí amb una temperatura moderada amb una humitat alta.

El recorregut de la carrera va transcórrer en els seus primers quilòmetres per l’interior d’aquesta bonica població d’Oliva, amb constants pujades. A continuació el traçat es va dirigir direcció a *Forna amb diverses pujades i baixades de diferents nivells i dificultat, que la van fer un trenca- cames. Una vegada passat el quilòmetre 6 la cursa es va fer molt més suportable per a tots els *runners, amb uneixes tobogans llargs que feien recuperar el temps perdut en les costes dels primers quilòmetres. Un preciós recorregut que ens va endinsar en el barri antic d’Oliva una ciutat històrica i espectacular per a recórrer a peu.

Cal destacar la gran organització d’aquesta prova a càrrec del C.A. L’Espenta. I per descomptat la fi de festa, on no van escatimar en menjar i diferents refrigeris.

Cursa dOliva 1

La carrera va estar dominada per l’olivense Jordi Ripoll del C. Dénia Corre amb un temps de 39:55, després de l’entrava Javier Cabrero del Ciudade de Lugo Fluvia i en tercera posició, l’atleta del C.D. Restaurant Quixot Juan Vidal.

Cursa dOliva 2

En la categoria femenina la vencedora va ser la de sempre, l’atleta de Xabia, María Isabel Ferrer Castell del C.A. Camallaes , amb un temps de 47:09, després d’ella la triatleta Cristina Rosello del C.A.Publidom i en tercera posició l’atleta del C.E. La Vespa de Novetlè Reyes Moreno.

La pròxima prova del Circuit serà IX Cursa Popular a Daimús, que tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre amb una cursa de 8.1 km totalment plans. Les inscripcions per a la cursa ja estan obertes en la web de Crono 4 sports.

Articles relacionats