21.7 C
Gandia
Dijous, 30 juny, 2022

La Vilanova canvia d’artista infantil per a les Falles de 2021

– La comissió d’especial de Gandia ha decidit escriure el seu futur a les falles de 2021 sense l’artista Sergio Gómez.

La Falla Vilanova ha assenyalat “volem agrair a Sergio Gómez i el seu equip la increïble tasca feta tots els anys, inclòs en el monument de 2020 (encara per plantar, i del qual ens sentim molt orgullosos) així com de tots els premis que han eixit de les seues mans i de la seua imaginació, amb uns dissenys originals, adaptats a la idiosincràsia de Gandia i un modelatge i pintura únics que caracteritza el seu bon fer com a artista faller. Així, la falla infantil de 2020 serà bona mostra del seu impecable treball, amb la professionalitat que sempre ha caracteritzat la seua feina”.

Sergio Gómez és considerat pels fallers de la Vilanova “un amic de la nostra comissió, i sap que té les portes del casal obertes. A més, l’esperem per a plantar la falla infantil de 2020 i celebrar junts les falles de 2020, amb una falla infantil en l’elit fallera de Gandia que segur torna a il·lusionar tots els fallers i sorprendre als gandians al seu pas per la Vilanova”.

“Sabem que la nostra relació perdurarà en el pas dels anys perquè han sigut anys de grans èxits i il·lusions. Sabem que tornarem a xafar aquest xicotet taller del centre d’Alacant que tantes alegries ens ha donat”.

Articles relacionats