18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

LA VICEPRESIDENTA DE LA DIPUTACIÓ VISITA LES OBRES DEL PLA PROVINCIAL D’INVERSIONS EXECUTADES A GANDIA

La diputada i alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la corporació local han convidat a la vicepresidenta provincial, Maria Josep Amigó, a conèixer la gestió que el consistori està fent amb les ajudes del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles en la capital de La Safor, on la Diputació ha invertit un total de 2,7 milions d’euros. Morant ha agraït l’ajuda de l’ens provincial, “molt necessària per la situació econòmica que l’ajuntament ha heretat”, en paraules de l’alcaldessa.

 

Segons l’alcaldessa de Gandia, entre les obres que aquest divendres recorrerà Amigó al costat de l’equip de govern local està el nou Mirador del Serpis, “una obra que protegeix les restes de l’antiga muralla de la ciutat, amb unes vistes privilegiades al riu i que ha permès recuperar una part de vegetació per al centre històric de la ciutat”.

L’equip de govern municipal ha fraccionat la inversió en 45 obres “de xicoteta magnitud però de gran repercussió en la vida dels veïns i veïnes”. Cadascuna de les àrees del govern gandià va identificar les manques i les principals demandes històriques dels seus departaments, segons ha explicat l’alcaldessa. D’aquesta manera, els 2,7 milions del PIFS de la Diputació s’han gestionat en projectes de gran impacte i que, a més, “han permès distribuir els treballs entre diverses empreses de Gandia amb l’objectiu d’incentivar l’economia local i fomentar la creació de llocs de treball entre els propis veïns”.

Les actuacions s’han centrat, sobretot, a crear i adequar zones verdes, rehabilitar habitatges públics per a posar-los a la disposició dels serveis que gestió de problemes de desnonaments i a reformar instal•lacions esportives i els patis dels col•legis públics. En aquest sentit, Diana Morant ha destacat que la inversió “no s’ha fet en projectes de rajola sinó de millora dels serveis dels ciutadans”.

L’alcaldessa de Gandia ha assenyalat “l’especial atenció que des de l’ajuntament es vol prestar als espais oberts, on es reuneixen diàriament xiquets, joves i majors”, com en el cas del nou parc que aquest divendres visitarà la vicepresidenta de la Diputació i que estarà obert al públic abans de les festes nadalenques, segons ha avançat.

Articles relacionats