21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

La VI Basket Summer Gandia  comptarà amb la participació de126 equips

– Aquesta edició es celebrarà del 9 a l’11 de juny i comptarà amb 126 equips de 42 clubs diferents, repartits en: 70 masculins i 56 femenins. El club francés Paris Hoopers li dona rellevància internacional.

– El torneig mobilitza a més de 1.600 esportistes i s’espera que tinga un impacte econòmic durant el cap de setmana superior a mig milió d’euros.

La Basket Summer Gandia torna a la ciutat un any més. Aquesta sisena edició es celebrarà del 9 a l’11 de juny i comptarà amb 126 equips de 42 clubs diferents, repartits en: 70 masculins i 56 femenins. Pel que respecta a les categories, estaran com quasi sempre representades la majoria d’elles: benjamí, aleví, preinfantil, infantil, cadet, junior i sènior.

Quant a les 10 Comunitats Autònomes que tindran presència a aquest torneig ja consolidat a la comarca de la Safor-Valldigna, aquestes seran les següents: Castella i Lleó; Castella la Manxa; La Rioja; Catalunya; Regió de Múrcia; Madrid; Aragó; Illes Balears; Andalusia i Comunitat Valenciana.

A més, el torneig tornarà a adquirir rellevància internacional gràcies a la presència de l’equip francés Paris Hoopers.

Pel que respecta a les instal·lacions de joc, hi haurà un total de 21 pistes actives des de les 9.00 h fins a les 21.00 h de forma continuada amb un total de 192 partits en un dia i mig. Les poblacions que albergaran aquesta competició són: Gandia, Oliva, Real de Gandia, Bellreguard i Tavernes.

Impacte econòmic

Per últim, les xifres econòmiques estimades són les següents. El torneig mobilitza a més de 1.600 esportistes, que fan una suma total superior a les 8.000 pernoctacions entre esportistes i acompanyants. L’impacte econòmic que suposarà per a les ciutats el cap de setmana és superior al mig milió d’euros.

Articles relacionats