18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

La Verge de l’Esperança serà Coronada Canònicament

• La Germandat del Sant Sepulcre de Gandia ha aconseguit el reconeixement de la seua sagrada titular, la Verge de l’Esperança en la Resurrecció

• La Verge de l’Esperança es convertirà en la primera de la Setmana Santa de Gandia coronada canònicament.

La Germandat del Sant Sepulcre de Gandia ha anunciat que la Verge de l’Esperança en la Resurrecció serà coronada canònicament el 7 de juliol.

L’important reconeixement va ser anunciat pel Germà Major, Ernest Mesalles, durant l’assemblea extraordinària que es va celebrar dijous passat, 1 de febrer. Este dimecres, una delegació de la germandat gandiana ha sigut rebuda per l’arquebisbe de València, Mons. Enrique Benavent, que oficiarà els actes litúrgics i la cerimònia de coronació que tindran lloc a les 20.00 hores del pròxim 7 de juliol en el Santuari del Beat Andrés Hibernón.

“Esta coronació és el reconeixement més significatiu per a les Verges, i des del Sant Sepulcre de Gandia volem atorgar a la Verge de l’Esperança el lloc i la importància que li correspon”, va afirmar Mesalles.

El procés per a aconseguir esta distinció ha sigut extens. Durant un període, la directiva ha recopilat documentació i dut a terme estudis i documents per a demostrar la importància que esta Verge té per a la germandat i la societat de Gandia.

La Germandat del Sant Sepulcre de Gandia intensificarà l’elaboració d’un projecte pastoral i oferirà una sèrie de conferències per a comprendre la rellevància de comptar amb una Verge coronada.

Gandia compta actualment amb dos verges més coronades: la Verge de Gràcia, que va ser patrona de la ciutat, i la Verge dels Desemparats. La Verge de l’Esperança es convertirà en la primera de la Setmana Santa i de Gandia a ser coronada.

Articles relacionats