17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Concert Benèfic de Música Confrare a l’Església del Raval de Gandia

– La Germandat de l’Ecce Homo de Gandia s’ha encarregat d’organitzar el concert

La Germandat del Santíssim Ecce Homo de Gandia ha organitzat un concert de música confrare a l’Església del Raval per a col·laborar en les obres desenvolupades en la seua seu canònica, que fa unes setmanes va inaugurar el seu nou retaule.

La Germandat del Santíssim Ecce Homo al costat de l’Agrupació Musical La nostra Senyora de la Pietat d’Oliva oferirà un concert de música confrare amb el qual els espectadors puguen preparar-se durant el període quaresmal per a l’arribada de la Setmana Santa de Gandia.

Des de la Germandat es convida a les gandianes i gandians a assistir al concert, que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer, interpretat per una de les agrupacions musicals més importants de la Comunitat Valenciana amb unes entrades molt assequibles. La direcció del concert estarà a càrrec d’Irene Herraiz Climent.

Les entrades tindran un preu simbòlic de 2 euros i podran ser adquirides els dissabtes 10 i 17 de febrer de 10:30 h a 13:30 h en Passeig Germanies al cantó amb el Carrer Sant Francesc de Borja i el mateix dia del concert de 19 a 20 h en la parròquia del Raval.

Per al Germà Major del Santíssim Ecce Homo de Gandia, Rafa Aparisi, esta iniciativa “suposa col·laborar en una acció iniciada pel nostre consiliari D. Priscilio Ruiz que ha aconseguit finalitzar les obres de reforma de l’Església del Raval amb un magnífic retaule.”

Articles relacionats