LA VENDA D’HABITATGES AUGMENTA UN 14%

En total, els notaris van registrar 21.704 compravendes d’habitatge en la província de València al llarg de l’any passat. Al voltant del 90% de les operacions van correspondre a habitatge de segona mà, mentre que les vendes d’habitatge nou es van quedar amb el 10% i amb prou faenes van suposar 2.270 al llarg dels dotze mesos.
El valor mitjà de les transaccions d’habitatge lliure va ser de 98.446 euros en el conjunt de l’any 2015, una dada que es va mantenir estable respecte a l’any anterior, doncs les variacions no han sigut importants. Quant a la ciutat de València, en el conjunt de 2015 es van registrar 7.431 operacions, la qual cosa suposa un 12% més que en el total de l’any anterior.
El president de l’associació d’immobiliàries MLS Gandia, Javier Rocher, assenyala que aquestes dades mostren com el mercat immobiliari ha començat a donar senyals d’un canvi de cicle a nivell provincial, així com comarcal. Segons ha indicat Rocher, “aquest significatiu augment de les compravendes indica que els anys de crisis estan quedant arrere i que, de forma suau, s’està obrint un nou cicle, encara que als preus encara els està costant bastant recuperar-se”. Explica que l’increment de compravendes es deu a l’augment de la confiança del consumidor, la millora de les condicions hipotecàries i l’atractiu de la zona saforenca.
MLS Gandia té l’objectiu de representar i defensar els interessos dels seus associats, a més de treballar per a assegurar els drets dels consumidors en l’àmbit del sector immobiliari.

Et Pot Interessar