La Universitat Popular de Gandia obri la matrícula per a diversos tallers

La Uiversitat Popular de Gandia té obert el periode de matrícula per a diversos tallers que es desenoluparan al llarg del segon semestres. 
Les dades dels cursos són les següents:

Taller de cuina: Peix.  Període: del 16 al 25 d’abril. Dies: dilluns, dimarts i dimecres.
Horari: de 17.30 a 19.30 h. Matrícula: del 26 de març al 16 d’abril, Oficines UPG. Lloc: PEKO, av. Del Grau, núm. 4
Taller de foto: El laboratori digital. Període: del 10 d’abril al 3 de maig. Dies: dimarts i dijous.
Horari: de 19.30 a 21.00 h. Matrícula: del 26 de març al 10 d’abril en Oficines UPG. Lloc: aula de informàtica de la UPG, pl. Loreto, 4
Taller de Gravat, iniciació al linogravat II.  Període: del 17 d’abril al 22 de maig.
Dies: dimarts i dijous. Horari: de 9.30 a 11.30 h. Matrícula: del 26 de març al 17 d’abril en Oficines UPG. Lloc: aula aula de plàstica de la UPG, pl. Loreto, 4.

Taller de punt de ganxo.  Període: del 17 d’abril al 24 de maig.
Dies: dimarts i dijous. Horari: de 18.00 a 20.00 h. Matrícula: del 26 de març al 17 d’abril en Oficines UPG. Lloc: CA Joan Climent, pl. dels Xocolateres, 1

Premis de relats curts i fotografia

D’altra banda, la UPG ha engegat els terminis de les convocatòries als certàmens de Relats Curts i de Fotografia, que en aquesta ocasió tindran com a tema «Gandia, Cultura i Patrimoni·, a propòsit de la Capitalitat Cultural de la capital de la Safor. 
El Certamen de Relats, nascut dels tallers literaris impartits en la UPG per l’escriptora Adriana Serlik, compleix enguany la VIII edició. Els interessats tenen fins a eldía30 d’abril per a lliurar els originals. 
La novetat enguany és la incorporació d’un premi de fotografia per a alumnat i exalumnado de la UPG, no solament dels cursos i tallers fotogràfics, sinó de qualsevol de les activitats que s’ofereixen des de fa 35 anys. El termini de lliurament acabarà el dia 18 d’abril i amb les fotografies presentades el jurat realitzarà una selecció que serà exposada en el Antic Hospital de Sant Marc a partir del 23 d’abril i publicada en un catàleg. 
Els premis es lliuraren en l’acte de finalització de Curs de la UPG, el dia 8 de juny de 2018. 
Les bases de tots dos certàmens poden consultar-se en la web www. Gandia.org o en les oficines de la UPG (pl. Loreto, 4) i compten amb el suport i el patrocini de l’Àrea de Cultura del Ajuntament de Gandia i de la Associaciód’Amics de la UPG.

Et Pot Interessar