El Govern dóna per bona la roda de premsa en directe del «president de Tabàrnia» a TVE

El Govern ha contestat al portaveu en el Senat de Compromís, Carles Mulet, que TVE és independent i que l’Executiu no s’immiscueix en els seus continguts, després de la pregunta registrada pel parlamentari sobre la roda de premsa del ‘president de Tabarnia’, Albert Boadella, emesa en directe en el canal 24 hores.
«El Govern no exerceix control sobre l’actuació de RTVE i, per tant, no pot realitzar valoracions sobre la seua programació», ha assenyalat el Gabinet de Mariano Rajoy en una resposta que Mulet ratlla de «escarida», segons un comunicat de la formació valenciana.
El senador critica a RTVE per donar «veu a charlotades» i no posar «el focus sobre els preocupants temes que afecten al país» i afig que la roda de premsa de Boadella és l’últim cas de «la llarga llista de manipulació política que denuncia el Consell d’Informatius de TVE».
Mulet considera que, encara que l’actualitat política passe per Catalunya, «no tot val» i recorda que els informatius de la televisió pública han d’apartar-se d’ «obsessions i excentricitats» i ser independents i rigorosos.
Així, ha carregat contra els informatius de TVE per «ignorar de forma malintencionada» els casos de corrupció del PP, no informar sobre greus incendis o «amagar» les manifestacions de jubilats, mentre dóna cabuda a la roda de premsa de Boadella en un espai informatiu.
«El Partit Popular es porta les mans al cap en programes clarament d’humor en els mitjans públics autonòmics o els acusa d’adoctrinar des d’ells», ha contraposat el senador en relació a les crítiques que rep Tv3.

Et Pot Interessar