La UE Gandia es segueix consolant amb les bones sensacions

La UE Gandia havia viatjat este diumenge a Torrent per a disputar la quarta jornada del grup segon de la Regional Preferent amb la intenció ferma d’aconseguir davant del Monte Sión la primera victòria de la temporada, i l’equip va eixir conjurat per a dominar i tenir el baló, però els tres punts es van quedar a Torrent. A la imatge l’alineació inicial de la UE Gandia a Torrent.

En el tram inicial la UE Gandia era qui generava més perill, semblaven decidits a traure si més no un empat, però ni un ni l’altre arribaven amb determinació a la porteria. Amb eixa trama, es va arribar al descans sense que es moguera el marcador. El ben cert és que el partit haguera pogur caure de la part de qualsevol dels dos, però va ser el Monte Sión qui va trobar l’ocasió per a marcar al minut 70, i no la va desaprofitar. Era un mà a mà en el que el porter gandià, Andrei, es va vore superat.

La UE Gandia segueix donant bones sensacions, però només té un punt després de quatre jornades i és penúltim per davant només de Portuaris-Disarp i Contestano, ambdós els únics sense puntuar.

Remuntada del Ràcing Rafelcofer

La UE l’Alcúdia, el rival en esta quarta jornada del Ràcing Rafelcofer, havia acudit al camp de la Runa amb l’etiqueta d’aspirant que va lluir gairebé tota la passada temporada, però es va trobar al davant un equip sòlid que ja ha demostat que no està a la categoria de pas. No era el primer partit del Rafelcofer com a local, però si el primer al seu camp després de complir una sanció, i no ha defraudat a la parròquia, encara que per a això haja hagut de remuntar un 0-2, i la remuntada no haja començat fins vora el minut deu del segon temps.

Ningú al camp de la Runa confiava en eixe moment que el Ràcing remuntara amb dos gols en contra i diverses ocasions visitants, una de les quals es va trobar amb el pal. Primer Fabri al minut 53, després Tato al 81, i finalment Andreu sobre la botzina, donaven la volta al marcador, situaven a l’Alcúdia en la realitat, i feien embogir a la parròquia. Ara amb sis punts el Ràcing Rafelcofer ocupa una còmoda desena plaça.

 

Et Pot Interessar