La UE Gandia es reforça en la vessant tècnica amb Ángel Ayllón

La UE Gandia ha anunciat el fitxatge del tècnic Ángel Ayllón com a mesura estrella en la reestructuració de l’organigrama tècnic del club. L’entitat va a modificar el seu funcionament tant en el futbol de pedrera com en el del primer equip, i la figura d’Ayllón es considera fonamental, atès que va a assumir les àrees de metodologia i direcció amb l’objectiu de modernitzar i optimitzar el treball de les últimes temporades que ha portat al club a triplicar el nombre d’equips i millorar notablement les categories en les quals militen. 
Ayllón arriba de la mà del director general del club, Santi Roca, amb qui ja va coincidir al Real de Gandia CF fa ja algunes temporades. Es tracta d’un tècnic jove, amb experiència tant en la gestió administrativa com esportiva. Titulat amb nivell III, forma part del professorat del curs d’entrenadors i ha entrenat en pedreres com la del Llevant i l’Alzira. Amb la seua arribada el club pretén millorar el funcionament de l’entitat en la direcció esportiva a tots els nivells. 
A més, el club manté a Salva Escrivá en l’àrea de captació de talents. Escrivá va jugar en el CF Gandia i ha sigut artífex de l’ascens del club en totes les seues categories, tal com reconeix el pressent Hidalgo: «Salva és un pilar en el nostre creixement i a partir d’ell hem de construir el següent escenari que estem preparant». Cristian Lurbe es manté en la coordinació de totes les divisions mentre que Raúl Muñoz seguirà en funcions adjuntes a la direcció general amb un càrrec encara per determinar.
L’arribada d’Ayllón i la continuïtat d’Escrivá, Lurbe i Raúl Muñoz són clau en la nova embranzida que el club vol donar-li a totes les seues seccions: «ha arribat el moment de fer un pas més i amb Ayllón anem a modernitzar el funcionament del futbol de pedrera. A més, l’arribada de Rafa Gomar i Juanvi Aparisi al primer equip, a més de ser una aposta decidida pels tècnics de Gandia, és també un pas més cap a un nou model, més modern i eficient que esperem que done els seus fruits quant a la detecció de talents i la seua arribada al primer equip», explica Roca, responsable de la direcció del club.
Per la seua banda, Aytllón declara estar «ansiós per començar a treballar. Aquest projecte m’atrau molt i segur que junts aconseguim moltes coses per al futbol de la comarca». A més, el club està preparant un canvi en la imatge tant institucional com de equipament oficial que donarà a conèixer en les pròximes dates.

Et Pot Interessar