5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

La UD Beniopa obri les seues portes als jugadors que s’inicien en el futbol

La UD Beniopa va presentar dilluns passat a través de les seues xarxes socials les Jornades de Portes obertes, que servirà perquè tots aquells que jugadors que s’inicien en el futbol vagen a provar sense cap mena de compromís.

El conjunt groc pretén amb aquestes portes obertes que la gent conega des de dins el club i la seua manera de treballar. Per a Rafa Vizcaíno, director general de la UD Beniopa és “una forma que ens coneguen i vegen com es treballa en el nostre club” i que “per a aquells que no saben on inscriure al seu fill la pròxima temporada vegen amb bons ulls la nostra entitat”.

Són les primeres que realitza el conjunt groc que cal recordar, compta amb 5 equips en la seua estructura esportiva. I amb aquestes jornades de portes obertes es busca poder completar la base que en paraules de Vizcaino “ajudaran al fet que el nostre club continue creixent esportivament”.

Vizcaino també ha volgut remarcar que “volem igualar-nos als altres clubs de La Safor” i que “nosaltres podem prometre molta faena i constància en el que fem perquè així els nostres equips competisquen al major nivell possible”.

El Club que presideix Salva Climent ja està planificant la que serà la pròxima temporada en la qual ja anuncien que hi haurà noves incorporacions en l’estructura esportiva.

Articles relacionats