5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

El Club de Billar Gandia 3r a la classificació general de Divisió d’Honor

– Els jugadors del Club Ceulemans i Pascual encapçalen el rànquing de jugadors.

El passat cap de setmana es disputaven les jornades 8 i 9 de la Lliga Nacional Divisió d’Honor (màxima categoria nocional) al Club Billar València. Aquesta temporada es disputa amb la modalitat «seus», en cada club es disputen 2 jornades de lliga, motivat per les mesures de prevenció de la COVID.

La jornada 8 matinal i la jornada 9 vespertina. Els equips desplaçats a la seu de València: CB València, CB Almonte, CB Paiporta i Chef Amadeo Gandia.

La jornada 8 el Chef Amadeo Gandia s’enfrontava a l’equip andalús de CB Almonte, els gandians van abastar una contundent victòria per 8-0, que suposa 2 punts de matx, 8 punts parcials i una mitjana d’1,702 que dona compte del potencial d’aquest equip.

Ja a la jornada 9 vespertina, els saforencs s’enfrontaven al CB Paiporta (actual campió de lliga nacional i líder de la classificació). El Paiporta havia perdut a la jornada 8 matinal i l’enfrontament contra l’imbatut fins al moment, Chef Amadeo Gandia, donaria un nou líder.

L’enfrontament entre Gandia i Paiporta no va deixar a ningú indiferent. Un duel que ho va tindre tot: grans jugadors, excel·lent joc i emoció, finalment el club de Paiporta s’emportà la victòria per 5 a 3, on tan sols una carambola podia decantar el duel d’una banda o altra.

Malgrat la derrota davant del líder amb una mitjana excel·lent d’1,293, compilant els resultats de les altres seus, el Chef Amadeo Gandia puja un escaló a la classificació passant de la 4a posició a la 3a posició amb 12 punts de matx, 47 punts parcials i una mitjana d’1,157, amb una igualtat quasi absoluta entre el 3,4,5,i 6 classificats.

Club Billar Gandia jornada 9 1

Cal indicar que el Chef Amadeo situa al més alt de la classificació de jugador a 2 dels seus integrant: Peter Ceulemans (belga) i Jose Luis Pascual (Villalonga), en una lliga repleta de grans jugadors d’elit mundial.

classificacio billar

La pròxima doble jornada serà el dia 22 de maig a Castalla, on l’equip saforenc s’enfrontara contra Cartagena i l’amfitrió CB Castalla.

Fotografia de l’equip desplaçat i titular a les jornades de lliga (d’esquerra a dreta): Gwendal Marechal (Francia), Alberto Sintas (Cartagena), Jose L. Pascual (Villalonga) i Peter Ceulemans (Bélgica).

Articles relacionats