19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

La TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador torna a Oliva 

La TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador torna a Oliva el pròxim 25 de setembre, amb la col·laboració i patrocini de les regidories d’Esports i de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva.

Participaran 3.000 ciclistes que recorreran les carreteres de València i Alacant, acompanyats per Alberto Contador, un dels millors ciclistes de la història.

Aquest esdeveniment comptarà amb les mesures de seguretat que han estat marcades per les autoritats sanitàries.

La prova ciclista es divideix en dos recorreguts: un per a la carrera Gran Fondo, de 162 km i més de 3.000 metres de desnivell acumulat, i un altre per a la carrera Media Fondo de 111 km i més de 1.900 m de desnivell.

Les inscripcions ja estan exhaurides, i des de l’organització han agraït la participació i involucració de tots els participants.

Yolanda Navarro, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, ha destacat que és un orgull per a la ciutat comptar amb un esdeveniment de tanta rellevància esportiva, que cada any aglomera esportistes de tot el territori espanyol. “Oliva es converteix en l’epicentre de l’esport i el ciclisme, el pròxim 25 de setembre, oferint a tots els esportistes les millors condicions per gaudir d’allò que més els agrada.” Ha afirmat la regidora d’Esports.

Un any més, els participants tindran el privilegi de rodar al costat d’un dels ciclistes més grans de la història i que dona nom a aquesta cita
esportiva: Alberto Contador. El que va ser guanyador del Tour de França, del Giro d’Itàlia i de la Volta a Espanya; recomana als participants “gaudir d’un dia de ciclisme en un recorregut a trànsit tancat i en el qual la seguretat i la diversió de tots els participants està més que assegurada”.

A més, durant el divendres i dissabte, Oliva acollirà una fira ciclista oberta per al públic en general, que disposarà de mesures perquè es desenvolupe amb control i seguretat.

Per la seua banda, el regidor de Turisme, Kino Calafat ha assegurat que “La Comunitat Valenciana pretén atraure turisme esportiu, tant resident com internacional, fomentar una identitat esportiva comuna i promoure en els esportistes valencians l’orgull de pertinença a la Comunitat Valenciana.
Defensem la seua ètica i sostenibilitat, basat en un producte diferenciat, de qualitat i que produeix creixements turístics més sostenibles, corresponsables i conseqüents amb les expectatives socials i ciutadanes.”

Articles relacionats