17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La tercera prova de la Challenge Provincial confirma el bon estat de forma de l’Escola Ciclista Triasport

– En aquesta ocasió l’escola ciclista Triasport Gandia va obtindre set pòdiums en la tercera prova puntuable per a la challenge provincial disputada aquest dissabte en Vinalesa.

– Sense cap dubte la gran sorpresa va ser l’aparició de la gandiana Alejandra Puente que va competir per a ajudar a la seua companya Aitana Calabuig en la categoria d’infantils.

Challenge Provincial Escola Ciclista Triasport

Puente que actualment és la campiona d’Espanya infantil per no haver-se celebrat els campionats del 2020, va eixir com una exhalació per a trencar la carrera, cosa que va aconseguir ja en la primera volta, però les labors de gregari en favor de la seua companya no van fructificar, ja que la seua oponent, Leyre Merlet, va tindre a cinc dels del seu equip SGT. envoltant-la en tot moment.

Al final, Leyre guanyaria per davant de la gandiana Calabuig i en quart lloc va finalitzar Laia Canet del Triasport.

En la categoria d’infantils de primer any, Ausiàs Puente va ser quart seguit de Marc Iborra en el cinqué lloc mentre que Jorge Flores va ser tretzé i Paula Esteban cinquena entre les xiques.

La categoria de promeses el vilallonguer Alex Moreno va ser novament el millor seguit del seu company Dani Sánchez mentre que la huitena plaça va ser per a Xavier Nogueroles, la novena per a Gerard Pastor i Sergi Esteban 13.

En principiants de primer any, Andrea Contero va aconseguir la tercera victòria consecutiva mentre que Àlex Sánchez acaba quart, en els de segon any Andreu Sansaloni acabaria sisé i Aarón Bueno onzé.

Pel que respecta als alevins de segon any, Carla Bañuls continua intractable lluitant fins i tot contra els xics va ser primera i quarta entre els xics mentre que Carla Martínez seria segona i sisena entre els xics. En els de primer any, Sergi Margarit acabaria sisé i Irene Flores seria la segona millor classificada.

Quant a la gimcana d’alevins, Sergi Margarit seria el huité mentre que Carla Bañuls va ser la primera xica i novena entre els xics.

Quant a l’escola de la Valldigna, destacar el tercer lloc d’Aitor Arlandis en la màxima categoria en una carrera on va lluitar fins al final pel triomf.

 

Componentes de l’Escola Ciclista Triasport amb Annemiek van Vleuten, guanyadora de la Setmana Ciclista Valenciana

Escola Triasport

Articles relacionats