18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

La tenista infantil Carmen Fernández es torna a quedar a les portes de la glòria

Després d’una intensa setmana de tenis on la jugadora del Club de Tenis Gandia, Carmen Fernández va arribar a la final del torneig David Ferrer, ahir dimarts en les pistes del València Tenis Center va tornar a confirmar el seu bon estat de forma en aconseguir la final del màster del circuit nacional Orange Bowl.

Fernández va tornar a perdre de nou una altra final, en aquest cas contra Soledad Datos, número 8 del rànquing nacional infantil, pel marcador de 6-2 i 6-4. Però per a guanyar una final cal arribar, Carmen es va tornar a quedar a les portes de la glòria, però segur que si continua treballant, podrà obrir-les.

Les altres integrants del Club de Tenis Gandia, entrenades per Doro Martínez, van obtindre els següents resultats, Carmen Lledó va caure en semifinals, i Lola Carbo va perdre l’eliminatòria amb Carmen Fernández.

Una setmana redona i d’eits on les infantils del CT Gandia han demostrat la seua bona preparació i progressió, que les ha permés realitzar molt bones competicions i obtindre un gran nombre de victòries.

Articles relacionats