La tenista Carmen Fernández arriba per tercera vegada consecutiva a la final d’un torneig

Per tercera vegada consecutiva la jugadora del Club de Tenis Gandia, Carmen Fernández es va quedar a les portes del triomf final després de perdre en l’últim partit davant Laia Tarazona pel marcador de 6-1, 6-7 i 10-8 en les pistes del CT Sueca.

Fernández no va poder traure en la final el joc que ha exhibit durant tota la competició. Carmen Fernández ha demostrat que sap arribar a les finals, ara li fa falta la serenitat per a jugar-les i mantindre el seu nivell competitiu, en aquesta ocasió el primer set va ser determinant en perdre’l amb gran contundència i encara que va poder fer-se amb el segon no va ser suficient per a poder tancar el partit.

En aquesta mateixa competició la gandiana Loles Carbo que partia com a primer cap de sèrie va perdre en quarts de final igual que la vallera Carmen Lledo que partia com a segon cap de sèrie i també va ser eliminada en quarts.

Pel que respecta al campionat absolut de la Comunitat Valenciana que va tindre lloc a Carlet la setmana passada, els gandians Samuel Martínez i Higinio Sanchís van perdre tot just començar d’un torneig que ha guanyat Diego Barreto.

Sens dubte els pupils de Doro Martínez van acusar la pretemporada que estan realitzant i ara resulta massa tard començar a preparar tornejos quan s’estan posant en forma de cara al 2021.

Et Pot Interessar