12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La Societat Instructiva Musical de Tavernes de la Valldigna va celebrar el Sopar de Germanor

Una vegada celebrada la setmana dedicada a Santa Cecília, la més important dels músics, va tindre lloc el Sopar de Germanor. Durant el sopar, el president de la societat, Vicent Hijarro, va repartir els trofeus de les diverses activitats dutes a terme, a més, va posar de manifest la importància dels músics i de la Societat Musical.

No es va oblidar de Francesc Torres, “el Tio Quico” qui rebia el reconeixement a tota una vida dedicada a la SIUM, de les mans del President de la Generalitat Ximo Puig, fa unes setmanes.

Els regidors PSPV de tavernes, que assistiren al sopar, valoren els parlaments dels directors Rafa Garrigós i Manuel Godoy, “van fer una reflexió de tot l’exercici fent valdre els i les joves que demostren la seua responsabilitat amb el seu compromís per la Banda“.

Garrigós els dona l’oportunitat de ser protagonistes amb papers de solistes, que fan dels joves uns grans músics. A més, animava els més majors a què participaren més activament. També va posar de manifest la importància de participar en algun Certamen fora de Tavernes.

Articles relacionats