26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

La sisena edició de la “Cultura de la Pansa” rep una subvenció de la Diputació de València

Aquesta setmana ha sigut publicada la resolució de les ajudes als projectes intermunicipals per part de la Diputació de València.

La sisena edició del projecte La Cultura de la Pansa, impulsat i coordinat per l’Associació Riuraus al Vernissa ha sigut concedida totalment, amb una quantia de quasi 25.000 €. 

Com a novetat, en aquesta sisena edició del projecte que cada estiu busca promoure la cultura al voltant del procés de l’escaldà del moscatell, s’han afegit al projecte els pobles de Beniflà (la Safor) i Salem (la Vall d’Albaida). Ja que aquest projecte que engloba ara un total de 14 pobles no només és un projecte intermunicipal sinó també intercomarcal, amb pobles tant de la Safor com de la Vall d’Albaida.

cultura pansa ESCALDA 1

Ador, Alfauir, Almiserà, Benicolet, Beniflà, Llocnou de Sant Jeroni, Llutxent, Montitxelvo, Pinet, Potries, Ròtova, Rugat, Terrateig i Salem uneixen les seues forces per a elaborar un programa d’activitats ben variat que va començar en abril passat i s’estendrà fins a novembre amb més de 50 actuacions que van des de teatre, rondalles, concerts, tallers per a menuts i majors, correfocs, projecció de documentals, exposicions, xarrades i un llarg etcètera que té en les festes de l’escaldà el seu punt àlgid.

Aquest estiu 2022 se celebraran festes de l’escaldà a Alfauir (divendres 26 d’agost), Ròtova (diumenge 28 d’agost), Montitxelvo (diumenge 4 de setembre) i Benicolet (diumenge 11 de setembre)

Articles relacionats