18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La setzena edició del Festivern comptarà amb una gran presència de grups vallers

· Els grups de rock Metall i So i La Fístula Vallkànika presentaran els seus nos discs en el concert de benvinguda a la plaça Major el divendres 30 de desembre

· La xaranga Xe Kin Ampastre amenitzarà el tradicional concurs de paelles amb un vermut musical el dissabte 31 

· Durant el festival, la Vall-tu-kà i la jove xaranga Això ho pague jo també faran actuacions itinerants pels carrers de Tavernes 

Queden just dos setmanes perquè el Festivern ompliga els carrers de Tavernes de música, vida i alegria. La setzena edició del festival d’hivern més aborigen farà una gran aposta per la música vallera, amb una gran presència de grups i músics locals que acompanyaran a La Fúmiga, Boikot, Buhos, Els Catarres o Auxili.

Així, el tradicional concert de benvinguda del Festivern s’ha reservat per als grups de rock valler Metall i So i La Fístula Vallkànika, que presentaran davant un nombrós públic els seus nous treballs, ‘Puta misèria’ i ‘Injustícies’, respectivament. El concert tindrà lloc el divendres 30 de desembre a les 13 hores en l’envelat de la plaça Major.

Festivern

En la mateixa ubicació i hora, el dissabte 31, la xaranga local Xe Kin Ampastre amenitzarà amb un intens i entretingut vermut musical el tradicional concurs de paelles del Festivern.

Per últim, completaran la participació vallera en el Festivern la batucada Vall-tu-kà i la jove xaranga Això ho pague jo amb les seues actuacions itinerants per a animar i acompanyar als i les festiverneres pels carrers de Tavernes durant els tres dies que durarà el festival.

El regidor de Festivals, Josep Llàcer, ha destacat que “apostem per un Festivern molt valler perquè és una magnífica ocasió per a mostrar, als milers de visitants que rebrem, la gran tradició musical i el talent dels grups i músics de Tavernes”.

Articles relacionats