12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

La Setmana Santa d’Oliva de 2021 ja té el seu cartell

La Setmana Santa d’Oliva de 2021 ja té el seu cartell per a anunciar unes festes, les de 2021, que tindran lloc del 28 de març al 4 d’abril amb la incertesa d’allò que es podrà i que no es podrà fer a causa de la pandèmia.

De moment, i a falta que les autoritats acorden les mesures concretes a prendre durant aquestes dates assenyalades, la Junta de Germandats d’Oliva ja ha donat a conèixer el nom del guanyador del seu particular concurs de cartells, una iniciativa que ja s’ha convertit en una tradició a la ciutat després de vint-i-cinc anys celebrant-se ininterrompudament.

Precisament per això, per tractar-se d’una data tan important, els responsables de la Setmana Santa local van apostar per mantenir una cita que, amb motiu de l’aniversari, incorporava un premi extra per a un segon cartell seleccionat.

Finalment, dels 11 cartells presentats al concurs, el jurat ha triat com a guanyador la proposta “Arrels d’un poble’, de Carla Herranz Calero, professora de professió i natural de Sagunt.

Per la seua part, el cartell finalista ha sigut ‘Devoción’, obra de Rubén Lucas García, qui ja va guanyar el primer premi en el concurs de cartells de la Setmana Santa de 2018.

Els premis estan valorats en 600 i 200 euros respectivament, i està previst que les obres presentades a aquesta edició s’exposen en una mostra els dies previs a la Setmana Santa.

A més, per a celebrar el XXV aniversari del concurs, l’exposició també inclourà les obres que han estat triades com a portada del llibre de la Setmana Santa durant l’últim quart de segle.

Val a dir que, tal i com es fa constar en el cartell, el de 2021 és un any important per a les germandats de la ciutat, ja que, en cas de celebrar-se, aquesta Setmana Santa hauria sigut la primera després de la declaració com a festa d’Interès Turístic Provincial.

Ara, a falta que es concreten els actes que es podran celebrar i en quines condicions, els cartells ens recorden la proximitat d’unes dates que es viuen amb gran devoció.

Articles relacionats