18 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Bellreguard posa en marxa noves mesures a l’àmbit municipal per a frenar els contagis

– Les noves mesures estaran en vigor fins al 15 de febrer

L’Ajuntament de Bellreguard continua prenent mesures per tal de frenar els contagis i baixar la incidència acumulada. Les noves mesures són les següents:

– Suspensió de les activitats externes que es desenvolupen en espais interiors municipals de l’edifici de l’Ajuntament, Edifici Multiús, Espai Participa i Casa de la Música antiga.

– Precintar les instal·lacions municipals de cal·listènia i l’skate parc situades a la plaça d’El Provencio, les zones de jocs infantils i els bancs del municipi.

– Ajornar la programació d’activitats municipals.

– Es demana a totes les veïnes i veïns que isquen de casa el temps imprescindible i per aquelles qüestions estrictament necessàries.

– Es recorda la necessitat de demanar cita prèvia per ser atés/sa en les oficines municipals, bé al telèfon 96 281 55 11, bé des de https://bellreguard.sedelectronica.es/citaprevia.

Des de l’Ajuntament s’ha assenyalat que “La responsabilitat i el respecte individuals són imprescindibles en benefici de totes i tots per garantir la salut col·lectiva, pel que es recorda l’ús obligatori de la mascareta, el manteniment de la distància sanitària i el correcte rentat de mans; així com complir les restriccions i mesures decretades tant per l’Estat com per la Generalitat. Cuidem, cuidem-nos”.

Articles relacionats